3 RETTERSMENU 350kr
Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Fløde kartofler 40kr. Bestilles ved ankomst med menuen.
Olivenolie- 25 kr, Smør 20 kr, Brød -25kr.
3 glas vinmenu 285kr.
Forretter.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
​
TARTARE DU BETTERAVE
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep.
​
RAVIOLI NiÇOISE
(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret fra Nice, hjemmelavet kød-fyldte ravioli med tomat sauce.
​
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedretter.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
​
POULET À LA PROVENÇALE.
Traditionel fransk kylling ret med sorte oliven tapanade, courgettes, aubergine puré, tomat og peberfrugt sovs.
​
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havseyre sovs.​
​
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
Desserter/Ost.
ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
PARFAIT GLACÉ À LA COCO.
Hjemmelavet koko is med himmelsk chokolade.
(30kr tillæg til de 3retters menu)
​
CHEFS SET MENU 500KR
3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.
QUENELLE LYONNAISE,
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
