top of page

3 RETTERSMENU 350kr

Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Fløde kartofler 40kr. Bestilles ved ankomst med menuen.

Olivenolie- 25 kr, Smør 20 kr, Brød -25kr.

3 glas vinmenu 285kr.

 

Forretter.

 

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

​

TARTARE DU BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep.

​

RAVIOLI NiÇOISE

(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret fra Nice, hjemmelavet kød-fyldte ravioli med tomat sauce.

​

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

​

POULET À LA PROVENÇALE.

Traditionel fransk kylling ret med sorte oliven tapanade, courgettes, aubergine puré, tomat og peberfrugt sovs.

​

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havseyre sovs.​

​

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

Desserter/Ost.

 

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

PARFAIT GLACÉ À LA COCO.

Hjemmelavet koko is med himmelsk chokolade.

(30kr tillæg til de 3retters menu)

 

​

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

bottom of page