3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

          Forret.

 

CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON.

Cremet Burrata med ærter, mynte og sprøde ristet skinke/ Burrata with peas, mint and crispy roasted ham.

 

QUENELLE LYONNAISE-

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

 

POULET BASQUAISE-

Traditionel fransk ret fra syd-vest, med ovnstegt kylling serveret med peberfrugt, tomat, timian  og oliven sovs./Traditional dish from the south-west of france, chicken casserole with red pepper, tomato, thyme and olive sauce.

 

SAUMON À L’OSEILLE-

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES-

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE-

 

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30