3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

 

Forret.

 

SALADE DE CHÈVRE CHAUD. 

Klassisk fransk salat med varm gedeost og vinaigrette. Classic french salad with grilled goats cheese and vinaigrette.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

MAGRET DE CANARD PÔELE; CUISSE CONFITE; BETTRAVES ET MÛRES.

Stegte andebryst og andelår konfit med rødbeder og brombær. Panned duck breast and duck leg konfit with beetroot and blackberries.

 

.

SAUMON À L’OSEILLE

Laks med en havesyre sovs/Salmon with a sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30