3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

 

Forret.

 

SALADE  DE CHÉVRE CHAUD. 95kr.

Klassiske franske varm gedeost salat/ classic goat cheese salad.

 

LA QUENELLE LYONNAISE-125kr

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

 

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI À LA PARISIENNE-195kr
Lammeculotte serveret med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste-butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter

 

.

SAUMON À L’OSEILLE-180kr

Laks med en havesyre sovs/Salmon with a sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES-95kr

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE-85kr

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.30

Dørene åbner 17.30