3 retter 350kr
Retterne er hjemmelavet med hjertet og tager tid.
Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.
Tilkøb:
Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.
Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.
3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.
Forret.
QUENELLE LYONNAISE -
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
TARTARE DU BETTRAVE
Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep
FOIE GRAS.
(30kr tillæg til menu-prisen).
Hjemmelavet Foie gras
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen).
Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedret.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE -
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
POULET EN MODE AUTOMNALE.
Traditionel fransk efterårs ret. Konfiteret kyllinglår og stegt kyllingbryst med græskar og Karl Johan sovs.
SAUMON À L’OSEILLE -
Laks med en havesyre sovs.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
Dessert.
ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT
(30kr tillæg til de 3retters menu)
Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.
Åben
Frokost åben:
Fredag-Lørdag 12.00- 15.00
Aftenserververing:
Tirsdag- lørdag-17.30-22.00
Dørene åbner 17.30