top of page

3 retter 350kr 

Retterne er  hjemmelavet med hjertet og tager tid.

Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.

 

Tilkøb:

Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.

Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.

3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.

​

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TARTARE DU BETTRAVE

Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep

 

RAVIOLI DE POIREAUX AUX TRUFFES  

(30kr tillæg til menu-prisen). 

Hjemmelavet ravioli med porre og friskrevet trøffel på toppen. 

​

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

​

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

JOUE DE PORC À LA MOUTARDE. 

Traditionel ret med langtidsstegt svinekæber i rødvinsovs med grov sennep og timian. 

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

​

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

​

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

LA POIRE BELLE HÈLÈNE  

(15kr tillæg til de 3 retters menu) 

Klassisk dessert med pocheret pære, hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce 

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

 

​

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

bottom of page