3-RETTERS FROKOST MENU. 350 KR.
(Forret, hovedret og dessert)
Forret.
TARTARE DU BETTERAVE-
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.
QUENELLE LYONNAISE-
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
Hovedret.
POULET CHASSEUR-
Traditionel fransk ret " direkte oversat til Jægerkylling", ovnstegt kylling serveret med champignon og estragon sovs/ Traditional french dish " chicken chasseur", chicken casserole with champignon and tarragon sauce.
SAUMON À L’OSEILLE-
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
Dessert.
ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.
VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.
ASSIETTE DE FROMAGES-
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE-
Tilbehør smør – 20 kr
Olivenolie - 20kr

Åben
Frokost åben:
Fredag-Lørdag 12.00- 15.00
Aftenserververing:
Tirsdag- lørdag-17.30-22.00
Dørene åbner 17.30