FROKOST/LUNCH MENU

 

Forretter

 

LA QUENELLE LYONNAISE 125kr.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON-95kr

Cremet Burrata med forskellige tomat sorter og basilikum olie. / Burrata with a variety of tomatoes and basil oil. 

Hovedretter.

 

Hovedretter.

 

La mer. Havet /the sea.

SAUMON Á L’OSEILLE 180kr.

Laks med en havesyre sovs/salmon with sorrel sauce.

CULOTTE D’AGNEAU AUX COURGETTES-195kr

Lammeculotte med courgettes, gedeost og solsikker kerner. /Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.

 

 

Alle hovedretter serveres med

POMMES DE TERRE

RÔTIE.

Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin.

 

Ekstra 45 kr.

 

 

ASSIETTE DE FROMAGES. 95kr.

Oste tallerken/ cheese plate.

 

 

Desserter.

 

MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.85kr.

 

 

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.30

Dørene åbner 17.30