top of page

3 retter 350kr (vælges fra)

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TOURTE PRINTANIÈRE-

Spinat, sølvbeder, courgettes, forårsløg, ærter, ricotta og parmesan i indbagt olivenoliedej.

 

CARPACCIO DE BOEUF-

(15kr tillæg til menu-prisen).

Marineret oksecarpaccio med parmesan og rucola og en løg vinaigrette.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET BASQUAISE_

Traditionel fransk ret fra syd-vest, med ovnstegte kyllingoverlår i peberfrugt, tomat og oliven sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

CREME VANILLE GLACE FRAISE LIQUEUR DE FRAISES.

Vanilje crème med hjemmelavet jordbær is, drys af sprød mandel-kiks med jordbær og caramel og likør-sirup.

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

 

Oliven olie- 25 kr,  Smør 20krEkstra brød -25kr, Ekstra kartofler 25kr,

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

bottom of page