3-RETTERS FROKOST MENU. 350 KR.
(Forret, hovedret og dessert)
Forret.
TARTARE DU BETTERAVE
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.
QUENELLE LYONNAISE
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
Hovedret.
POULET AU POTIRON -
Franske efterårs ret af confiteret kylling lår og ovnstegt bryst, serveret med græskar aromatisk timian sky./Fransk autumn dish of confiture chicken leg and roasted breast, served with pumpkin and a thyme reduction.
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
Dessert.
ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.
VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.
ASSIETTE DE FROMAGES
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE
Tilbehør smør – 20 kr
Olivenolie - 20kr

Åben
Frokost åben:
Fredag-Lørdag 12.00- 15.00
Aftenserververing:
Tirsdag- lørdag-17.30-22.00
Dørene åbner 17.30