FROKOST/LUNCH MENU

 

Assiettes.

 

SALADE  DE CHÉVRE CHAUD. 85kr.

Klassiske franske gedeost salat/ classic goat cheese salad.

 

LA QUENELLE LYONNAISE 125kr.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

SOUPE AUX CHAMPIGNONS. 95kr.

Cremet blandede svampe suppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen./ Creamy mixed mushroom soup with roasted croutons and sautéed mushrooms. 

CRÈME DE BURRATA, TOMATES AU BASILIC. 95kr.

Cremet Burrata med forskellige tomat sorter og basilikum olie. / Burrata with a variety of tomatoes and basil oil. 

Hovedretter.

 

Hovedretter.

 

La mer. Havet /the sea.

SAUMON Á L’OSEILLE 180kr.

Laks med en havesyre sovs/salmon with sorrel sauce.

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI  À LA PARISIENNE.

Lammeculotte serverede med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste- butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter.

Culotte of lamb served with “gnocchi à la parisienne.” Airy, cheese pastry ”gnocchi” stubs served with fresh herbs. 

 

 

Alle hovedretter serveres med

POMMES DE TERRE

RÔTIE.

Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin.

 

Ekstra 45 kr.

 

 

ASSIETTE DE FROMAGES. 95kr.

Oste tallerken/ cheese plate.

 

 

Desserter.

 

MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.85kr.

 

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC. 95kr.

Kaffe crème med hjemmelavede is , drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.

 

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.30

Dørene åbner 17.30