top of page

3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

Forret.

 

TARTARE DU BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menuprisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs. 

 

 

Hovedret.

 

FILET DE PORC AIGRE-DOUX , PARFUM DE CORINTHES.

Porc roulade , med en sød-sur purée af gulerod, Corinthe rosiner og salvie/Pork roulade with a sweeta and sour purée of carrots, Corinthe raisins and sage.

SAUMON À L’OSEILLE. 

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs/ Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

GANACHE TOUT CHOCOLAT

(30kr tillæg til menu-prisen).

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokolade stykker. / Chocolate ganache with a home-made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

bottom of page