3 RETTERSMENU 350kr
Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Flødekartofler 40kr.
Bestilles ved ankomst med menuen.
Olivenolie- 25 kr, Smør 20 kr. Brød 25kr
3 glas vinmenu 285kr.
Forretter.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
TARTARE DE BETTERAVE
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep
RAVIOLI NiÇOISE
(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret fra Nice, hjemmelavet kød-fyldte ravioli med tomat sauce.
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedretter.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
POULET CHASSEUR
Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havseyre sovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
Desserter/Ost.
ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
PARFAIT GLACÉ À LA COCO.
Hjemmelavet koko is med himmelsk chokolade.
(30kr tillæg til de 3retters menu).
PROFITEROLES A LA VANILLE .
(30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
CHEFS SET MENU 500KR
3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.
QUENELLE LYONNAISE,
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
Små retter
BRØD -25kr
TAPENADE D ́OLIVES -45kr
ROSETTE DE LYON ET CORNICHONS
Salami fra Lyon 60kr
GOUGÈRES AUX FROMAGES
Friterede, franske oste brød -55kr
SALADE VERTE-
grøn salat -35kr
MOULES GRATINÉES
med smør, rasp, hvidløg, persille og citron -95kr
CARPACCIO DE BOEUF - 110kr
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE- Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier 125kr
LASAGNE GIACOMO - lasagne rolls- 95kr
RAVIOLI RICOTTA med vindrue og smør sovs. 95kr
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE. 95kr
ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken. 95kr
TARTE AU CHOCOLAT Varm chokolade tarte. 120kr

Åben
Frokost åben:
Fredag-Lørdag 12.00- 15.00
Aftenserververing:
Tirsdag- lørdag-17.30-22.00
Dørene åbner 17.30