top of page

3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

Forret.

 

CRÈME DE BURRATA , PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON.
Cremet burrata med ærter , mynte og sprød ristet skinke.

 

QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menuprisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs. 

 

 

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta , spinat, tomat og parmesan ost. 

SAUMON À L’OSEILLE. 

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs/ Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES.

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavet is, drys af sprød hasselnød-kiks med karamel og armagnac syrup / Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac syrup.

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

bottom of page