top of page

3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

Forret.

 

TARTARE DU BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

 

POULET AU POTIRON -

Franske efterårs ret af confiteret kylling lår og ovnstegt bryst, serveret med græskar aromatisk timian sky./Fransk autumn dish of confiture chicken leg and roasted breast, served with pumpkin and a thyme reduction. 

SAUMON À L’OSEILLE. 

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

 

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

RESERVATIONS

Tlf:  33318305
Email: 

reservation@le-basilic.dk

Enquiries.

info@le-basilic.dk

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

bottom of page