top of page

Hos Restaurant Le Basilic kan du nyde hjertevarmende, hjemmelavet fransk mad, hvor gode råvarer og fransk kogekunst forenes på bedste vis.

 

If veiwing this on a mobile

use the menu version in the menu.

Merci.

 

RESERVATIONS
Online: Book a table.

Tlf:  33318305

Enquiries.

info@le-basilic.dk

Åben

Frokost åben:

 Fredag-Lørdag 12.00- 15.00

Aftenserververing:

Tirsdag- lørdag-17.30-22.00

Dørene åbner 17.30

  • Banner_groen_47x56
  • Facebook Social Icon
MENU


Aperitif.
Aperitif.




Assiettes.
Assiettes.



RAVIOLI RICOTTA ET CITRON

Traditionel ret , hjemmelavet ravioli med ricotta og citron.




Hovedretter.
Hovedretter.

Hovedretter




CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.



SAUMON À L’OSEILLE

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.



POULET CHASSEUR Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.


FILET DE VEAU À LA SAUGE. (60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.



Supplement/ Sides. Hjemmelavet Småt og godt.
Supplement/ Sides. Hjemmelavet Småt og godt.

Hjemmelavet Småt og godt.




Brødkurv

DKK 25



Kartofler / dauphinios

extra

DKK 40



SALADE VERT

Grøn salat med vinaigrette

DKK 35




FROMAGES




DESERTTER
DESERTTER



MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.


TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.



PROFITEROLES A LA VANILLE .

Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.



PROFITEROLES A LA VANILLE . (30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.

bottom of page