top of page
Hos Restaurant Le Basilic kan du nyde hjertevarmende, hjemmelavet fransk mad, hvor gode råvarer og fransk kogekunst forenes på bedste vis.
If veiwing this on a mobile
use the menu version in the menu.
Merci.
Åben
Frokost åben:
Fredag-Lørdag 12.00- 15.00
Aftenserververing:
Tirsdag- lørdag-17.30-22.00
Dørene åbner 17.30


Aperitif.
Assiettes.
RAVIOLI RICOTTA ET CITRON
Traditionel ret , hjemmelavet ravioli med ricotta og citron.
Hovedretter.
Hovedretter
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.
SAUMON À L’OSEILLE
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
POULET CHASSEUR Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE. (60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
Supplement/ Sides. Hjemmelavet Småt og godt.
Hjemmelavet Småt og godt.
Brødkurv
DKK 25
Kartofler / dauphinios
extra
DKK 40
SALADE VERT
Grøn salat med vinaigrette
DKK 35
FROMAGES
DESERTTER
MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.
TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT
Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.
PROFITEROLES A LA VANILLE .
Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
PROFITEROLES A LA VANILLE . (30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
bottom of page

