Menu mobile version

MENU-3 RETTERS FROKOST MENU 

350 KR.

se under 12.00-15.00.

Aperitif.

Glas- Champagne 95kr.

Aperitif.

Glas- Champagne 95kr.

 

Forretter.

 

SALADE  DE CHÈVRE CHAUD.

Klassiske franske gedeost salat/ classic goat cheese salad.

 

Eller.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 Hovedretter.

La mer.

Havet /the sea.

SAUMON Á

L’OSEILLE 

Laks med en havesyre sovs/salmon with sorrel sauce.

 

Viandes.

Kødretter/ Meat lovers dishes.

 

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI  À LA PARISIENNE.

Lammeculotte serverede med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste- butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter.

Culotte of lamb served with “gnocchi à la parisienne.” Airy, cheese pastry ”gnocchi” stubs served with fresh herbs. 

 

ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED POMMES DE TERRE RÔTIE.

Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin/ roasted potatoes with garlic and rosmary.

 

SUPPLEMENT/ SIDES. Ekstras

Hjemmelavet Småt og godt.

 

EKSTRA POMMES DE TERRE RÔTIE. 45 KR.

Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin/ roasted potatoes with garlic and rosmary.

 

EKSTRA BRØDKURV BAGUETTER. 25KR.

Alle retter serveres med vores hjemmelavet brød./

Ekstra brødkurv

 

Desserter 

 

ASSIETTE DE FROMAGES.

Oste tallerken/ cheese plate.

Eller  

MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE. 85kr.

MENU-3 RETTERS AFTEN MENU 

350 KR.

 

3-RETTERS(AFTEN)MENU.  350 KR. (vælg selv.)

 

Forretter

CRÈME DE BURRATTA, TOMATES AU BASILIC

Cremet Buratta med forskellige tomat sorter og basilikum olie. / Buratta with a variety of tomatoes and basil oil. 

 

SOUPE AUX CHAMPIGNONS 

Cremet blandede svampe suppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen./ Creamy mixed mushroom soup with roasted croutons and sautéed mushrooms. 

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

FOIE GRAS, DATES, TUILE AUX SÈSAMES. (med tillæg til menu prisen 15kr.)

 

 

Hovedret.

 

CULOTTE D’AGNEAU, CANNELLONI DE COURGETTES.

Lammeculotte og courgette cannelloni med olivenm og soltørrede tomater..

Culotte of lamb served with a cannelloni of rolled courgettes with olives and sundried tomatoes. 

 

COUSCOUS AUX LÉGUMES.

Vegetar ret:Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner.

 Vegetarian dish: Couscous with vegetables, chickpeas, coriander, cumin, fresh mint and raisins. 

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (med tillæg til menu prisen 60 kr.)

Kalvemørbrad  med trøffel sovs

Veal filet with  a truffle sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

GANACHE TOUT CHOCOLAT

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./ Chocolate ganache with a home made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

 

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.