À la carte menu.
ARACHIDES GRILLES
Blandede og ristede nødder 40kr
TAPENADE D´OLIVES - Oliven tapenade 45kr
GOUGÈRES AUX FROMAGES-
Friterede franske oste kugler 50kr
SALADE VERTE- Grøn salat med vinaigrette 35kr
ROSETTE DE LYON- Salami fra Lyon 60kr
TOURTE PRINTANIÈRE-Spinat , sølvbeder, courgettes, forårsløg, ærter, ricotta og parmesan i indbagt olivenoliedej. 95kr
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier 125kr
QUENELLE LYONNAISE 120k
CARPACCIO DE BOEUF-Marineret oksecarpaccio med parmesan, rucola og en løg vinaigrette. 110kr
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE 195kr
POULET BASQUAISE 195kr SAUMON À L’OSEILLE 195kr
FILET DE VEAU AUX TRUFFES 265kr
ASSIETTE DE FROMAGES 95kr
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE 95kr
CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC 95kr
TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT 125kr
3 retter 350kr
Tilkøb/ sides .
Ovnstegte kartofler 40 kr , Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr Ekstra brød -25kr.
Vinmenu med 3 glas ( valgt til retterne) - 285kr.
Forret.
QUENELLE LYONNAISE -
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
Le Basilic set menu - 500kr
3 retter & 3 glas vin.
Forret.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs.
Vin: Domaine Mascart Chardonnay.Languedoc-Roussillon, fadlageret 12 måneder på franske egetræsfade.
Hovedret.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES.Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
Vin: Chateau de Lascaux , Languedoc Garrique.Languedoc Rouge ( Øko/Bio)Dessert.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.Vin: Chateau.
Montbazillac , desertvin. 2016.