top of page

À la carte menu /extras.

Kan ikke erstattes retterne i den 3retters-menu.

Se beskrivelserne i 3retters menu.

 

ARACHIDES GRILLES

Blandede og ristede nødder                                       49kr

TAPENADE D´OLIVES - Oliven tapenade                   45kr

GOUGÈRES AUX FROMAGES-

Friterede franske oste kugler                                      65kr

SALADE VERTE- Grøn salat med vinaigrette             35kr

ROSETTE DE LYON- Salami fra Lyon                           60kr

CHÈVRE CHAUD- Gedeost salat                                  95k   ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE

Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier              95kr

TARTARE DE BETTERAVE                                              95kr

QUENELLE LYONNAISE                                                120k

CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS

CHIPS DE JAMBON                                                        95kr

CARPACCIO DE BOEUF                                                 95kr

 

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE                          195kr

SAUMON À L’OSEILLE                                                 195kr

FILET DE VEAU AUX TRUFFES                                   265kr

 

 

ASSIETTE DE FROMAGES                                             95kr

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE                       95kr

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC                                      95kr

 

 

Aften Menu.

3 retter 350kr (vælges fra)

Forret.

CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON - Cremet Burrata med ærter, mynte og sprød ristet skinke.

 

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

-

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavet is, drys af sprød hasselnød-kiks med karamel og armagnac sirop.

bottom of page