top of page

À la carte menu /extras.

Kan ikke erstattes retterne i den 3retters-menu.

Se beskrivelserne i 3retters menu.

 

ARACHIDES GRILLES

Blandede og ristede nødder                                       40kr

TAPENADE D´OLIVES - Oliven tapenade                   45kr

GOUGÈRES AUX FROMAGES-

Friterede franske oste kugler                                      50kr

SALADE VERTE- Grøn salat med vinaigrette             35kr

ROSETTE DE LYON- Salami fra Lyon                          60kr

TOURTE  PRINTANIÈRE-Spinat , sølvbeder, courgettes, forårsløg, ærter, ricotta og parmesan i indbagt olivenoliedej.                                                                 95kr

 ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE

Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier            125kr

QUENELLE LYONNAISE                                                120k

CARPACCIO DE BOEUF-Marineret oksecarpaccio med parmesan, rucola og en løg vinaigrette.                110kr

 

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE                          195kr

POULET BASQUAISE                                           195kr   SAUMON À L’OSEILLE                                                195kr

FILET DE VEAU AUX TRUFFES                                   265kr

 

 

ASSIETTE DE FROMAGES                                             95kr

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE                       95kr

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC                                      95kr

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT                                125kr

 

 

3 retter 350kr (vælges fra)

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

RAVIOLI POTAGÈRE.

Hjemmelavet ravioli med porrer, dill, kørvel og spinat fyld.

 

CARPACCIO DE BOEUF-

(15kr tillæg til menu-prisen).

Marineret oksecarpaccio med parmesan og rucola og en løg vinaigrette.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET BASQUAISE_

Traditionel fransk ret fra syd-vest, med ovnstegte kyllingoverlår i peberfrugt, tomat og oliven sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

SORBET AU FROMAGE BLANC ET FRUIT DES BOIS.

Hjemmelavet yoghurt is, med skovbær, sprød mandel-kiks og skovbær likør-sirup.

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

 

Oliven olie- 25 kr,  Smør 20krEkstra brød -25kr, Ekstra kartofler 25kr,

bottom of page