top of page

À la carte menu.

ARACHIDES GRILLES

Blandede og ristede nødder                                       40kr

TAPENADE D´OLIVES - Oliven tapenade                   45kr

GOUGÈRES AUX FROMAGES-

Friterede franske oste kugler                                      50kr

SALADE VERTE- Grøn salat med vinaigrette             35kr

ROSETTE DE LYON- Salami fra Lyon                          60kr

TOURTE  PRINTANIÈRE-Spinat , sølvbeder, courgettes, forårsløg, ærter, ricotta og parmesan i indbagt olivenoliedej.                                                                 95kr

 ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE

Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier            125kr

QUENELLE LYONNAISE                                                120k

CARPACCIO DE BOEUF-Marineret oksecarpaccio med parmesan, rucola og en løg vinaigrette.                110kr

 

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE                          195kr

POULET BASQUAISE                                           195kr   SAUMON À L’OSEILLE                                                195kr

FILET DE VEAU AUX TRUFFES                                   265kr

 

 

ASSIETTE DE FROMAGES                                             95kr

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE                       95kr

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC                                      95kr

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT                                125kr

 

 

3 retter 350kr 

Tilkøb/ sides .

Ovnstegte kartofler  40 kr , Oliven olie- 25 kr,  Smør 20kr Ekstra brød -25kr.

​Vinmenu med 3 glas ( valgt til retterne) - 285kr. 

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

Le Basilic set menu - 500kr

3 retter & 3 glas vin.

 

Forret.

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs.

Vin: Domaine Mascart Chardonnay.Languedoc-Roussillon, fadlageret 12 måneder på franske egetræsfade.

 

Hovedret.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES.Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

Vin: Chateau de Lascaux , Languedoc Garrique.Languedoc Rouge ( Øko/Bio)Dessert.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.Vin: Chateau.

 

Montbazillac , desertvin. 2016.

bottom of page