top of page

3-RETTERS(AFTEN)MENU.  350 KR. (vælg selv.)

 ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET

DERFOR TAGER TID TIL AT FORBEREDE. VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

Forret.

TARTARE DU BETTERAVE-95 kr

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

SOUPE AUX CHAMPIGNONS-95kr.

Cremet blandede svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen/ creamy mushroom soup with roasted croutons and and sautéed mushrooms on top.  

 

QUENELLE LYONNAISE-125kr

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE- 150 kr 

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs.

 

Hovedret.

JOUE DE PORC A LA MOUTARDE- 195kr

Traditionel fransk ret med langtidsstegt svinekæber i rødvinsovs med grov sennep og timian/Traditional french slow roasted Pork Cheeks in a red wine sauce with seeded mustard and thyme.

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE- 195kr

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.

 

SAUMON À L’OSEILLE.180kr

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES- 265kr

(60kr  tillæg til de 3 retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffel sovs/ Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES-95kr

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE-85kr

GANACHE TOUT CHOCOLAT-110kr  

(30kr tillæg til menu-prisen).

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokolade stykker. / Chocolate ganache with a home-made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings.

CRÈME CAFÉ, CARAMEL À L’ARMAGNAC-95kr

Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac/Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac.

bottom of page