top of page

 

3 retters aften menu 350 kr. 

Forret.

TARTARE DE BETTERAVE-

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

TOURTE AUX POIREAUX ET POMMES DE TERRE.

Porrer, kartofler, persille og parmesan indbagt i olivenolie dej/ Leek, potatoes, parsley and parmesan baked in olive oil pastry.

 

QUENELLE LYONNAISE -

Byens Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menuprisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs. 

 

Hovedret.

POULET AU POTIRON -

Franske efterårs ret af confiteret kylling lår og ovnstegt bryst, serveret med græskar aromatisk timian sky./Fransk autumn dish of confiture chicken leg and roasted breast, served with pumpkin and a thyme reduction. 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan. 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

FILET DE VEAU SAUCE AU POIVRE VERT 265kr
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta med lækre syrlige grønne peberkorn i sovsen./ Veal filet with pancetta and a deliciously balanced green peppercorn sauce.

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken -

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavet is, drys af sprød hasselnød-kiks med karamel og armagnac syrup / Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac syrup.

PROFITEROLES À LA VANILLE, SAUCE CHOCOLAT-

(30kr tillæg til menu-prisen).

Fransk dessert, som består af lækre  hjemmelavet vandbakkelser, med cremet vanilje is og chokoladesovs./ French desert of homemade profiteroles and creamy vanilla ice-cream served with chocolate sauce.

3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

Forret.

TARTARE DU BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

POULET AU POTIRON -

Franske efterårs ret af confiteret kylling lår og ovnstegt bryst, serveret med græskar aromatisk timian sky./Fransk autumn dish of confiture chicken leg and roasted breast, served with pumpkin and a thyme reduction. 

SAUMON À L’OSEILLE. 

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

bottom of page