
Menu mobile version
MENU-3 RETTERS FROKOST MENU
350 KR.
se under 12.00-15.00.
Forretter.
CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON
Cremet Burrata med ærter, mynte og sprøde ristet skinke/ Burrata with peas, mint and crispy roasted ham.
Eller.
LA QUENELLE LYONNAISE
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
Hovedretter.
La mer.
Havet /the sea.
SAUMON Á
L’OSEILLE
Laks med en havesyre sovs/salmon with sorrel sauce.
Viandes.
Kødretter/ Meat lovers dishes.
CULOTTE D’AGNEAU AUX COURGETTES
Lammeculotte med courgettes, gedeost og solsikker kerner. /Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.
ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED POMMES DE TERRE RÔTIE.
Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin/ roasted potatoes with garlic and rosmary.
SUPPLEMENT/ SIDES. Ekstras
Hjemmelavet Småt og godt.
EKSTRA POMMES DE TERRE RÔTIE. 45 KR.
Ovnbagte kartofler med hvidløg og rosmarin/ roasted potatoes with garlic and rosmary.
EKSTRA BRØDKURV BAGUETTER. 25KR.
Alle retter serveres med vores hjemmelavet brød./
Ekstra brødkurv
Desserter
ASSIETTE DE FROMAGES.
Oste tallerken/ cheese plate.
Eller
MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE. 85kr.
MENU-3 RETTERS AFTEN MENU
350 KR.
3-RETTERS(AFTEN)MENU. 350 KR. (vælg selv.)
Forretter
CRÈME DE BURRATA, PETIT POIS, CHIPS DE JAMBON
Cremet Burrata med ærter, mynte og sprøde ristet skinke/ Burrata with peas, mint and crispy roasted ham.
VELOUTÉ DE HARICOT BLANC, HUILE BASQUE, CHORIZO ET MARJOLAINE
Suppe med hvide bønner, basque olie,chorizo og merian./White bean soup, chorizo and marjoram.
LA QUENELLE LYONNAISE
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
FOIE GRAS, DATES, TUILE AUX SÈSAMES. (med tillæg til menu prisen 15kr.)
Hovedret.
CULOTTE D’AGNEAU AUX COURGETTES
Lammeculotte med courgettes, gedeost og solsikker kerner. /Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.
COUSCOUS AUX LÉGUMES.
Vegetar ret:Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner.
Vegetarian dish: Couscous with vegetables, chickpeas, coriander, cumin, fresh mint and raisins.
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (med tillæg til menu prisen 60 kr.)
Kalvemørbrad med trøffel sovs
Veal filet with a truffle sauce.
Dessert.
ASSIETTE DE FROMAGES.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
GANACHE TOUT CHOCOLAT
Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./ Chocolate ganache with a home made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings
CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.
Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.