top of page

3 RETTERS MENU 350kr

Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Fløde kartofler 40kr. Bestilles ved ankomst med menuen.

Oliven olie- 25 kr, Smør 20 kr, Brød -25kr.

3 glas vinmenu 285kr.

​

Forretter.

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

POIREAUX AUX ALGUES.

Porre-roulade med citron vinaigrette rullede i ristede nori tang.

 

RAVIOLIS AUX CHAMPIGNONS DES BOIS .

(30kr tillæg til menu-prisen) Hjemmelavet ravioli med blandede svampe  og ramsløg.

 

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET À LA PROVENÇALE.

Traditionel fransk kylling ret med sorte oliventapanade, courgettes , aubergine purée , tomat og peberfrugt sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs.​

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

Desserter/Ost.

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

COMME UN ‘SNICKERS’.

(30kr tillæg til de 3retters menu). Blød karamel, sablé breton, chokolade mousse med karamelglasur og karameliserede peanuts.

 

PROFITEROLES A LA VANILLE .

(30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.

 

CHEFS SET MENU 500KR.

3 RETTER + VINMENU med 3 GLAS

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

 MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

bottom of page