
3 RETTERS MENU 350kr
Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Fløde kartofler 40kr. Bestilles ved ankomst med menuen.
Oliven olie- 25 kr, Smør 20 kr, Brød -25kr.
3 glas vinmenu 285kr.
​
Forretter.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
POIREAUX AUX ALGUES.
Porre-roulade med citron vinaigrette rullede i ristede nori tang.
RAVIOLIS AUX CHAMPIGNONS DES BOIS .
(30kr tillæg til menu-prisen) Hjemmelavet ravioli med blandede svampe og ramsløg.
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedretter.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
POULET À LA PROVENÇALE.
Traditionel fransk kylling ret med sorte oliventapanade, courgettes , aubergine purée , tomat og peberfrugt sovs.
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havesyre sovs.​
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
Desserter/Ost.
ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
COMME UN ‘SNICKERS’.
(30kr tillæg til de 3retters menu). Blød karamel, sablé breton, chokolade mousse med karamelglasur og karameliserede peanuts.
PROFITEROLES A LA VANILLE .
(30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
CHEFS SET MENU 500KR.
3 RETTER + VINMENU med 3 GLAS
QUENELLE LYONNAISE,
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.