top of page

3 RETTERSMENU 350kr

 

Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Flødekartofler 40kr.

Bestilles ved ankomst med menuen.

Olivenolie- 25 kr, Smør 20 kr. Brød 25kr

3 glas vinmenu 285kr.

 

Forretter.

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

TARTARE DE BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep

RAVIOLI RICOTTA ET CITRON

(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret , hjemmelavet ravioli med ricotta og citron.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

POULET CHASSEUR

Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havseyre sovs.​

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

Desserter/Ost.

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

PARFAIT GLACÉ À LA COCO.

Hjemmelavet koko is med himmelsk chokolade.

(30kr tillæg til de 3retters menu).

 

PROFITEROLES A LA VANILLE .

(30kr tillæg til de 3retters menu) Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

 

Små retter

BRØD -25kr

 

TAPENADE D ́OLIVES -45kr

 

ROSETTE DE LYON ET CORNICHONS

Salami fra Lyon 60kr

 

GOUGÈRES AUX FROMAGES

Friterede, franske oste brød -55kr

 

SALADE VERTE-

grøn salat -35kr

 

MOULES GRATINÉES

med smør, rasp, hvidløg, persille og citron -95kr

 

CARPACCIO DE BOEUF - 110kr

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE- Snegle i hvidløgssmør og friske krydderier 125kr

LASAGNE GIACOMO - lasagne rolls- 95kr

RAVIOLI RICOTTA med vindrue og smør sovs. 95kr

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE. 95kr

 

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken. 95kr

 

TARTE AU CHOCOLAT                                     Varm chokolade tarte. 120kr

bottom of page