top of page

3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

Forret.

 

TARTARE DU BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

 

QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menuprisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs. 

 

Hovedret.

 

JOUE DE PORC A LA MOUTARDE.

Traditionel fransk ret med langtidsstegt svinekæber i rødvinsovs med grov sennep og timian/Traditional french slow roasted Pork Cheeks in a red wine sauce with seeded mustard and thyme.

SAUMON À L’OSEILLE. 

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs/ Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

Dessert.

ALLE DESSERTER ER HJEMMELAVET OG TAGER TID TIL AT FORBEREDE.

VENLIGST BESTIL SAMMEN MED DE ANDRE RETTER.

ASSIETTE DE FROMAGES

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

GANACHE TOUT CHOCOLAT

(30kr tillæg til menu-prisen).

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokolade stykker. / Chocolate ganache with a home-made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

Tilbehør smør – 20 kr

Olivenolie - 20kr

3 retters aften menu 

( Vælge en forret , hovedret og dessert ).

Forret.

TARTARE DU BETTERAVE.

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.

SOUPE AUX CHAMPIGNONS.
Cremet blandede svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen/ creamy mushroom soup with roasted croutons and and sautéed mushrooms on top.  

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE. (30kr tillæg til menuprisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs.

 

 

Hovedret.

 

JOUE DE PORC A LA MOUTARDE.

Traditionel fransk ret med langtidsstegt svinekæber i rødvinsovs med grov sennep og timian/Traditional french slow roasted Pork Cheeks in a red wine sauce with seeded mustard and thyme.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES.

(60kr tillæg til de 3 retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs/ Veal filet with pancetta pand a truffle sauce.

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES.

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

CRÈME CAFÉ, CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac/Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac.

GANACHE TOUT CHOCOLAT(30kr tillæg til menu-prisen).

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokolade stykker. / Chocolate ganache with a home-made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

bottom of page