top of page

3 RETTERSMENU 350kr

Tilkøb: Pommes gratin Dauphinois / Fløde kartofler 40kr. Bestilles ved ankomst med menuen.

Olivenolie- 25 kr, Smør 20 kr, Brød -25kr.

3 glas vinmenu 285kr.

 

Forretter.

 

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

POIREAUX AUX ALGUES.

Porre-roulade med citron vinaigrette rullede i ristede nori tang.

RAVIOLIS AUX CRUSTACÉS.

(30kr tillæg til menu-prisen) Hjemmelavet skaldyr ravioli.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

 

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

POULET À LA PROVENÇALE.

Traditionel fransk kylling ret med sorte oliven tapanade, courgettes, aubergine puré, tomat og peberfrugt sovs.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havseyre sovs.​

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

Desserter/Ost.

 

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

PARFAIT GLACÉ À LA COCO.

Hjemmelavet koko is med himmelsk chokolade.

(30kr tillæg til de 3retters menu)

​

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

bottom of page