top of page

3 retters menu  350kr

Vælges: Forret, hovedret, Ost/desert

 

Retterne er  hjemmelavet med hjertet og tager tid.

Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.

 

Tilkøb:

Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.

Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.

3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.

 

Forretter.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TARTARE DU BETTRAVE

Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep.

FOIE GRAS.

(30kr tillæg til menu-prisen).

Hjemmelavet Foie gras

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET EN MODE AUTOMNALE.

Traditionel fransk  efterårs ret.  Konfiteret kyllinglår og stegt kyllingbryst med græskar og Karl Johan sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

Desserter/Ost.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

CRÉME CAFÉ CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac.

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

Le Basilic set menu - 500kr

3 retter & 3 glas vin.

 

Forret.

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs.

Vin: Domaine Mascart Chardonnay.Languedoc-Roussillon, fadlageret 12 måneder på franske egetræsfade.

 

Hovedret.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES.Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

Vin: Chateau de Lascaux , Languedoc Garrique.Languedoc Rouge ( Øko/Bio)Dessert.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.Vin: Chateau.

 

Montbazillac , desertvin. 2016.

bottom of page