top of page

3 retters menu  350kr

Vælges: Forret, hovedret, Ost/desert

 

Retterne er  hjemmelavet med hjertet og tager tid.

Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.

 

Tilkøb:

Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.

Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.

3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.

 

Forretter.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TARTARE DU BETTRAVE

Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep.

FOIE GRAS.

(30kr tillæg til menu-prisen).

Hjemmelavet Foie gras

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

 

Hovedretter.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET EN MODE AUTOMNALE.

Traditionel fransk  efterårs ret.  Konfiteret kyllinglår og stegt kyllingbryst med græskar og Karl Johan sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

Desserter/Ost.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

CRÉME CAFÉ CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac.

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

TRØFFEL MENU 550KR

4 RETTER.

RAVIOLI DE POIREAUX AUX TRUFFES 

Hjemmelavet ravioli med porre og friskrevet trøffel på toppen.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

BRIE DE MEAUX TRUFFÉ

Brie ost med trøffel.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

 

 

 

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

POULET EN MODE AUTOMNALE.

Fransk efterårs ret. Confiteret kyllingelår og stegt kyllingebryst med græskar og karl johan sovs.

 

CRÉME CAFÉ CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac.

bottom of page