Forret.
TARTARE DE BETTERAVE-
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.
TOURTE AUX POIREAUX ET POMMES DE TERRE.
Porrer, kartofler, persille og parmesan indbagt i olivenolie dej/ Leek, potatoes, parsley and parmesan baked in olive oil pastry.
QUENELLE LYONNAISE -
Byens Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menuprisen).
Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs.
Hovedret.
POULET AU POTIRON -
Franske efterårs ret af confiteret kylling lår og ovnstegt bryst, serveret med græskar aromatisk timian sky./Fransk autumn dish of confiture chicken leg and roasted breast, served with pumpkin and a thyme reduction.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE -
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.
SAUMON À L’OSEILLE -
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
FILET DE VEAU SAUCE AU POIVRE VERT 265kr
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta med lækre syrlige grønne peberkorn i sovsen./ Veal filet with pancetta and a deliciously balanced green peppercorn sauce.
Dessert.
ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken -
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC.
Kaffe crème med hjemmelavet is, drys af sprød hasselnød-kiks med karamel og armagnac syrup / Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac syrup.
PROFITEROLES À LA VANILLE, SAUCE CHOCOLAT-
(30kr tillæg til menu-prisen).
Fransk dessert, som består af lækre hjemmelavet vandbakkelser, med cremet vanilje is og chokoladesovs./ French desert of homemade profiteroles and creamy vanilla ice-cream served with chocolate sauce.
