3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

 

Forret.

 

CRÈME DE MOZZARELLA BURRATA À LA BETTERAVE NOISETTES.-

Burrata mozzarella creme med marineret rødbeder, hasselnødder og sprød pebret brød croutoner./Burrata mozzarella cream with marinated beetroot, hazelnuts and crispy peppered brød croutoner.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

 

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI À LA PARISIENNE
Lammeculotte serveret med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste-butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter

 

.

SAUMON À L’OSEILLE

Laks med en havesyre sovs/Salmon with a sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

3-RETTERS(AFTEN)MENU.  350 KR. (vælg selv.)

 

Forret.

 

CRÈME DE MOZZARELLA BURRATA À LA BETTERAVE NOISETTES.-

Burrata mozzarella creme med marineret rødbeder, hasselnødder og sprød pebret brød croutoner./Burrata mozzarella cream with marinated beetroot, hazelnuts and crispy peppered brød croutoner.

SOUPE AUX CHAMPIGNONS
Cremet blandet svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

FOIE GRAS, DATES, TUILE AUX SÈSAMES. (med tillæg til menu prisen 15kr.)

 

 

Hovedret.

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI À LA PARISIENNE-
Lammeculotte serveret med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste-butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter

 

COUSCOUS AUX LÉGUMES.

Vegetar ret:Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner.

 Vegetarian dish: Couscous with vegetables, chickpeas, coriander, cumin, fresh mint and raisins. 

.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (med tillæg til menu prisen 60 kr.)

Kalvemørbrad  med pancetta og trøffel sovs

Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

GANACHE TOUT CHOCOLAT

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./ Chocolate ganache with a home made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

 

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.