top of page

3 RETTERSMENU 350kr

​

Forretter.

QUENELLE LYONNAISE.

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

​

TARTARE DE BETTERAVE

Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep.

​

RAVIOLI RICOTTA ET CITRON

(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret , hjemmelavet ravioli med ricotta og citron.

​

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

​

Hovedretter.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

​

POULET CHASSEUR

Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.

​

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havseyre sovs.​

​

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

Ost.

ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken.

 

Dessert.

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

TARTE AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)                                     Varm chokolade tarte.

​

PROFITEROLES A LA VANILLE .

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.

​​

​

Ekstras/ Sides

Bestilles ved ankomst med menuen.         

Pommes gratin Dauphinois

Flødekartofler 40kr.

SALADE VERTE-Grøn salat -35kr

BRØD -25kr

Olivenolie- 25 kr,

Smør 20 kr.

​

Vin

3 glas vinmenu 285kr.

Eller se vores udvalg af vin på vinmenu

 

Cocktails

Eller se cocktail menu

​

​

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU À LA SAUGE.

Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

bottom of page