3-RETTERS FROKOST MENU.  350 KR. 

(Forret, hovedret og dessert)

 

Forret.

 

SALADE DE CHÈVRE CHAUD. 

Klassisk fransk salat med varm gedeost og vinaigrette. Classic french salad with grilled goats cheese and vinaigrette.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

 

Hovedret.

MAGRET DE CANARD PÔELE; CUISSE CONFITE; BETTRAVES ET MÛRES.

Stegte andebryst og andelår konfit med rødbeder og brombær. Panned duck breast and duck leg konfit with beetroot and blackberries.

 

.

SAUMON À L’OSEILLE

Laks med en havesyre sovs/Salmon with a sorrel sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE

3-RETTERS(AFTEN)MENU.  350 KR. (vælg selv.)

 

Forret.

 

SALADE DE CHÈVRE CHAUD. 
Klassisk fransk salat med varm gedeost og vinaigrette. Classic french salad with grilled goats cheese and vinaigrette.

SOUPE AUX CHAMPIGNONS
Cremet blandet svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

FOIE GRAS, DATES, TUILE AUX SÈSAMES. (med tillæg til menu prisen 15kr.)

  

Hovedret.

MAGRET DE CANARD PÔELE; CUISSE CONFITE; BETTRAVES ET MÛRES.

Stegte andebryst og andelår konfit med rødbeder og brombær. Panned duck breast and duck leg konfit with beetroot and blackberries.

 

COUSCOUS AUX LÉGUMES.

Vegetar ret:Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner.

 Vegetarian dish: Couscous with vegetables, chickpeas, coriander, cumin, fresh mint and raisins. 

.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (med tillæg til menu prisen 60 kr.)

Kalvemørbrad  med pancetta og trøffel sovs

Veal filet with pancetta and a truffle sauce.

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

GANACHE TOUT CHOCOLAT

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./ Chocolate ganache with a home made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.