3 RETTERSMENU 350kr
​
Forretter.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
​
TARTARE DE BETTERAVE
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep.
​
RAVIOLI RICOTTA ET CITRON
(30kr tillæg til menu-prisen) Traditionel ret , hjemmelavet ravioli med ricotta og citron.
​
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen). Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
​
Hovedretter.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE.
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
​
POULET CHASSEUR
Traditionel fransk ret med confiteret lår med ovnstegt kyllingbryst serveret med champignon og estragon sovs.
​
SAUMON À L’OSEILLE.
Laks med en havseyre sovs.​
​
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
(60kr tillæg til de 3retters menu). Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
Ost.
ASSIETTE DE FROMAGES / Oste tallerken.
Dessert.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
TARTE AU CHOCOLAT
(30kr tillæg til de 3retters menu) Varm chokolade tarte.
​
PROFITEROLES A LA VANILLE .
(30kr tillæg til de 3retters menu)
Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis med chokoladesovs.
​​
​
Ekstras/ Sides
Bestilles ved ankomst med menuen.
Pommes gratin Dauphinois
Flødekartofler 40kr.
SALADE VERTE-Grøn salat -35kr
BRØD -25kr
Olivenolie- 25 kr,
Smør 20 kr.
​
Vin
3 glas vinmenu 285kr.
Eller se vores udvalg af vin på vinmenu
Cocktails
Eller se cocktail menu
​
​
CHEFS SET MENU 500KR
3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.
QUENELLE LYONNAISE,
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
FILET DE VEAU À LA SAUGE.
Kalvemørbrad med pancetta og smør og salvie sovs.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
​
