top of page

3 retter 350kr (vælges fra)

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TOURTE PRINTANIÈRE-

Spinat, sølvbeder, courgettes, forårsløg, ærter, ricotta og parmesan i indbagt olivenoliedej.

 

CARPACCIO DE BOEUF-

(15kr tillæg til menu-prisen).

Marineret oksecarpaccio med parmesan og rucola og en løg vinaigrette.

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

POULET BASQUAISE_

Traditionel fransk ret fra syd-vest, med ovnstegte kyllingoverlår i peberfrugt, tomat og oliven sovs.

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

CREME VANILLE GLACE FRAISE LIQUEUR DE FRAISES.

Vanilje crème med hjemmelavet jordbær is, drys af sprød mandel-kiks med jordbær og caramel og likør-sirup.

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

 

Oliven olie- 25 kr,  Smør 20krEkstra brød -25kr, Ekstra kartofler 25kr,

bottom of page