top of page

3 retter 350kr 

Retterne er  hjemmelavet med hjertet og tager tid.

Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.

 

Tilkøb:

Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.

Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.

3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.

​

Forret.

QUENELLE LYONNAISE -

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

TARTARE DU BETTRAVE

Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep

 

RAVIOLI DE POIREAUX AUX TRUFFES  

(30kr tillæg til menu-prisen). 

Hjemmelavet ravioli med porre og friskrevet trøffel på toppen. 

​

ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -

(30kr tillæg til menu-prisen).

Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.

​

Hovedret.

CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE - 

Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.

 

JOUE DE PORC À LA MOUTARDE. 

Traditionel ret med langtidsstegt svinekæber i rødvinsovs med grov sennep og timian. 

 

SAUMON À L’OSEILLE -

Laks med en havesyre sovs.

​

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

(60kr tillæg til de 3retters menu)

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

​

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

LA POIRE BELLE HÈLÈNE  

(15kr tillæg til de 3 retters menu) 

Klassisk dessert med pocheret pære, hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce 

 

TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT

(30kr tillæg til de 3retters menu)

Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.

CHEFS SET MENU 500KR

3 RETTER + 3 GLAS VINMENU.

 

QUENELLE LYONNAISE,

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-

Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

​

bottom of page