LUNCH MENU- vælge frit- 

3 RETTERS MENU  350 KR.

 

Forretter.

 

SALADE  DE CHÈVRE CHAUD.

Klassiske franske gedeost salat/ classic goat cheese salad.

 

Eller.

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

Hovedretter.

 

SAUMON Á L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/salmon with sorrel sauce.

 

Eller

 

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI  À LA PARISIENNE.

Lammeculotte serverede med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste- butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter.

Culotte of lamb served with “gnocchi à la parisienne.” Airy, cheese pastry ”gnocchi” stubs served with fresh herbs. 

‚Äč

Desert.

 

MONSIEUR JACQUES CRÈME BRULÉE.

 

Eller

 

ASSIETTE DE FROMAGES

Oste tallerken.

3-RETTERS(AFTEN)MENU.  350 KR. (vælg selv.)

 

Forret.

 

CRÈME DE BURRATTA, TOMATES AU BASILIC

Cremet Buratta med forskellige tomat sorter og basilikum olie. / Buratta with a variety of tomatoes and basil oil. 

 

SOUPE AUX CHAMPIGNONS 

Cremet blandede svampe suppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen./ Creamy mixed mushroom soup with roasted croutons and sautéed mushrooms. 

 

LA QUENELLE LYONNAISE

Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/ The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.

 

FOIE GRAS, DATES, TUILE AUX SÈSAMES. (med tillæg til menu prisen 15kr.)

 

 

Hovedret.

 

CULOTTE D’AGNEAU, GNOCCHI  À LA PARISIENNE.

Lammeculotte serverede med “gnocchi à la parisienne.” Fransk oste- butterdej ”gnocchi” med friske krydderurter.

Culotte of lamb served with “gnocchi à la parisienne.” Airy, cheese pastry ”gnocchi” stubs served with fresh herbs. 

 

COUSCOUS AUX LÉGUMES.

Vegetar ret:Couscous med grøntsager, kikærter, koriander, spidskommen, frisk mynte og rosiner.

 Vegetarian dish: Couscous with vegetables, chickpeas, coriander, cumin, fresh mint and raisins. 

.

SAUMON À L’OSEILLE.

Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.

 

FILET DE VEAU AUX TRÛFFES (med tillæg til menu prisen 60 kr.)

Kalvemørbrad  med trøffel sovs

Veal filet with  a truffle sauce.

 

 

Dessert.

ASSIETTE DE FROMAGES.

 

MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.

 

GANACHE TOUT CHOCOLAT

Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./ Chocolate ganache with a home made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings

 

 

CRÈME CAFÉ , CARAMEL À L’ARMAGNAC.

Kaffe crème med hjemmelavede is ,drys af sprøde hasselnød kiks , caramel og armagnac./ Coffee crème topped with homemadevanilla ice-cream , caramel and Armagnac.