3 retters aften menu.
Forret.
TARTARE DE BETTERAVE-
Rødbeder tartar med kapers cornichons, estragon, grov sennep / Beetroot tartare with capers, cornichons, tarragon and seeded mustard.
SOUPE AUX CHAMPIGNONS-
Cremet blandede svampesuppe med ristede croutoner og sauterede svampe på toppen/ creamy mushroom soup with roasted croutons and and sautéed mushrooms on top.
QUENELLE LYONNAISE -
Byens Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs/The city of Lyons famous fish dumplings served with a seafood sauce.
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menuprisen).
Traditionel fransk delikatesse, snegler i hvidløgssmør og friske krydderier/Traditional french delicacy, snails in garlic butter and fresh herbs.
Hovedret.
FILET DE PORC AIGRE-DOUX , PARFUM DE CORINTHES.
Porc roulade , med en sød-sur purée af gulerod, Corinthe rosiner og salvie/Pork roulade with a sweeta and sour purée of carrots, Corinthe raisins and sage.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE -
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesan ost/Cannelloni with ricotta, spinach, tomato and parmesan.
SAUMON À L’OSEILLE -
Laks med en havesyre sovs/Salmon with sorrel sauce.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs/ Veal filet with pancetta and a truffle sauce.
Dessert.
ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken -
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
CREME CAFÉ À L’ARMAGNAC.
Kaffe crème med hjemmelavet is, drys af sprød hasselnød-kiks med karamel og armagnac syrup / Coffee crème topped with homemade vanilla ice-cream, caramel and armagnac syrup.
GANACHE TOUT CHOCOLAT- (30kr tillæg til menu-prisen).
Chokolade ganache serveret med kakaosorbet, chokoladesovs og sprøde chokolade stykker. / Chocolate ganache with a home-made cocoa sorbet and a chocolate sauce, topped with crispy chocolate crumblings.