3 retters menu 350kr
Vælges: Forret, hovedret, Ost/desert
Retterne er hjemmelavet med hjertet og tager tid.
Bestille venligst alle retter/ varme tilkøb ved ankomst.
Tilkøb:
Kartofler -Pommes gratin Dauphinois/Fløde kartofler 40kr.
Oliven olie- 25 kr, Smør 20kr, Ekstra brød -25kr.
3 glas vinmenu (til 3 retters menuen) 285kr.
Forretter.
QUENELLE LYONNAISE -
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyrsovs.
TARTARE DU BETTRAVE
Rødbeder tartar med kapers, cornichons, estragon, og grov sennep.
FOIE GRAS.
(30kr tillæg til menu-prisen).
Hjemmelavet Foie gras
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE -
(30kr tillæg til menu-prisen).
Traditionel fransk delikatesse, snegle i hvidløgssmør og friske krydderier.
Hovedretter.
CANNELLONI A LA BONIFACIÈNNE -
Cannelloni med ricotta, spinat, tomat og parmesanost.
POULET EN MODE AUTOMNALE.
Traditionel fransk efterårs ret. Konfiteret kyllinglår og stegt kyllingbryst med græskar og Karl Johan sovs.
SAUMON À L’OSEILLE -
Laks med en havesyre sovs.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES-
(60kr tillæg til de 3retters menu)
Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
Desserter/Ost.
ASSIETTE DE FROMAGES/ Oste tallerken
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.
CRÉME CAFÉ CARAMEL À L’ARMAGNAC.
Kaffe crème med hjemmelavede is drys af sprøde hasselnød-kiks, karamel og armagnac.
TARTE SOUFFLÉ AU CHOCOLAT
(30kr tillæg til de 3retters menu)
Varme chokolade soufflé, med hjemmelavet vanilje is.
Le Basilic set menu - 500kr
3 retter & 3 glas vin.
Forret.
QUENELLE LYONNAISE.
Byen Lyons berømte fiske dumplings serverede med en skaldyr sovs.
Vin: Domaine Mascart Chardonnay.Languedoc-Roussillon, fadlageret 12 måneder på franske egetræsfade.
Hovedret.
FILET DE VEAU AUX TRÛFFES.Kalvemørbrad med pancetta og trøffelsovs.
Vin: Chateau de Lascaux , Languedoc Garrique.Languedoc Rouge ( Øko/Bio)Dessert.
MONSIEUR JACQUES CRÉME BRULÉE.Vin: Chateau.
Montbazillac , desertvin. 2016.